mad med mere

Kurv (0)

Hotte revelsben med melonsalat

Hotte revelsben med melonsalat

Ingredienser

  • 4 kødfulde revelsben
  • 2 dl BBQ sauce
  • 100 g vandmelon
  • 100 g galiamelon
  • 100 g cantaloupmelon
  • 3 kviste mynte
  • ½ rød chili
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hyldeblomsteddike eller vineddike

Opskrift til 4 personer

De kødfulde revelsben marineres i BBQ sauce og grilles derefter ved indirekte varme i 45 minutter alt efter tykkelse.
(Opskrift på BBQ saucen findes på side 28).

Melonerne skæres i tern og vendes sammen med friskhakket mynte samt finthakket chili. Olivenolie og eddike røres sammen og hældes over salaten. En let og lækker sommersalat, der passer rigtig godt til det lidt tungere grillmad.

Server med et lækkert brød til.