mad med mere

Kurv (0)

Fyldt nakkefilet i baconsvøb

Fyldt nakkefilet i baconsvøb

Ingredienser

  • 1 stk. mad med mere-steg (fyldt nakkesteg)
  • 1 bundt nye porrer
  • 200 g sødmælksrygeost
  • 2 dl. sødmælk
  • 1 lille glas kapers
  • 1 bundt radiser
  • 2 spsk. fintsnittet purløg
  • ½ bundt bredbladet persille
  • 1 dl. olivenolie
  • ½ dl. hvidvinseddike
  • Salt
  • Peber

Opskrift til 4 personer.

mad med mere-stegen lægges i et ildfast fad og sættes i en 170°C varm ovn. Stegen skal have 2,5 time.

Porrerne skæres i mundrette stykker og koges møre – dog stadigvæk med lidt bid i. Derefter vendes de i en vinaigrette bestående af olie og hvidvinseddike rørt sammen og smagt til med salt og peber.

Rygeost og mælk piskes sammen og smages til med salt og peber samt fintsnittet purløg.
Radiserne skæres i tynde skiver og persillen plukkes fint.

Kapers, radiserne og persillen anrettes på tallerkenen.