mad med mere

Kurv (0)

Lammeculotte med æble-/agurketzatziki og peberrods

Lammeculotte med æble-/agurketzatziki og peberrods

Ingredienser

  • 2 stk. lammeculotter
  • 2 fed hvidløg
  • 3 kviste rosmarin
  • 4 æbler
  • 1 agurk
  • 2 dl creme fraiche, 18%
  • Salt og peber
  • 1 stk. hel peberrod

Lammeculotterne krydres med salt, peber, de hele fed hvidløg og rosmarin. Herefter sættes culotterne i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20-25 minutter. Når culotterne tages ud, er det vigtigt, at de hviler i ca. 15 minutter utildækket på et spækbræt.

Tzatziki
Æblerne skylles og skæres i stave.
Agurken skylles og rives på den grove side af rivejernet.
Æbler og agurk røres sammen med creme fraichen og smages til med salt og peber.

Peberroden skrælles, og der skrabes med en lille urtekniv spåner af peberrod, der drysses over retten.