mad med mere

Kurv (0)

Ovnstegt lammenakke- filet med aspargessalat og ko

Ovnstegt lammenakke- filet med aspargessalat og ko

Ingredienser

  • 1 lammenakkefilet
  • 3 kviste rosmarin
  • Salt og peber
  • 500 g hvide/grønne asparges
  • 1 bundt krydderurter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 dl god mayonnaise
  • Fintrevet citronskal af 1 citron
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 bundt frisk estragon
  • Salt og peber

Lammenakkefileten krydres godt med salt og
peber samt rosmarin. Lammenakkefileten sættes i en forvarmet ovn ved 180°C og steges i 2 timer eller til en kernetemperatur på 75°C.

De hvide asparges skrælles fra hovedet og ned efter. De sidste 2 cm knækkes af.
De grønne asparges skrælles ikke, men de sidste 2 cm knækkes også af.
Aspargesene koges al dente og vendes med de friske krydderurter og olien.

Kold bearnaisecreme
Mayonnaisen smages til med fintrevet
citronskal, sennep, friskhakket estragon samt salt og peber.