mad med mere

Kurv (0)

Lammefrikassé med varme krydderier og rawfoodsalat

Lammefrikassé med varme krydderier og rawfoodsalat

Ingredienser

  • 800 g lammekød i tern
  • 3 tsk. spidskommen
  • 3 tsk. raz el hanout
  • 3 kviste rosmarin
  • ½ blomkål
  • ½ broccoli
  • 2 spsk. citronsaft
  • Salt og peber
  • ½ granatæble
  • 1 pakke tortilla pandekager

Lammekødet ristes godt af på en varm pande. Krydderierne drysses over og steges med i et par minutter.

Rawfoodsalat
Blomkål og broccoli blendes i en foodprocessor eller rives på et råkostjern og smages til med salt og peber samt citronsaft.
Granatæblekernerne pilles ud af skallen og vendes med blomkål og broccoli.

Tortilla pandekagerne varmes hurtigt i et par minutter på en varm grill.

Server retten med en god dip og et køligt glas hvidvin til.