mad med mere

Kurv (0)

Cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik FødevareDanmark [1]
Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

FødevareDanmark (de underliggende foreninger) er dataansvarlig, for de oplysninger vi indsamler om dig, og vi sikrer derfor, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til:

FødevareDanmark
CVR: 38162373
Poppelvej 83
5230  Odense M
Info@fvdanmark.dk
+45 6373 0000


Behandling af persondata
Personoplysninger er alle data, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores websites, indsamler og behandler vi en række sådanne data. Det sker fx. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig evt. nyhedsbreve, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller i øvrigt gør brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Dette gøres ved brug af Cookies.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse, og andre oplysninger i kontakt- og tilmeldingsformularer. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af kontaktformular eller tilmelding til evt. nyhedsbreve, samt tilmelding til events. 

Sikkerhed
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Desuden bruges oplysningerne for overholdelse af evt. indgået aftale om levering af ydelser, du har efterspurgt, som fx. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Dataminimering
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse. 

Data holdes ajour
Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekte opdaterer vi oplysningerne.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for at opfylde formålet. Dette kan eksempelvis være ved afmelding af nyhedsbrev.

Samtykke
Dit eventuelle samtykke til modtagelse af nyhedsbrev, samt modtagelse af relevant markedsføring er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Kontakt FødevareDanmark på det angivne telefonnummer, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i vores Cookiepolitik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og med instruks fra os.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookiepolitik
Når du besøger vores websites indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies fra FødevareDanmark kan ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

https://www.analytics.google.com
https://www.facebook.com/
https://www.linkedin.com/

Nødvendige: PHPSESSID: Den er fra webserveren. Den bevarer brugertilstand på tværs af sideforesprøgsler

Statistik:
Youtube: @@History/@@scroll|# - Kommer fra youtube, og bruges der hvor I har videoerne embeddet (via Youtube embed).
Google analytics: _ga, _gat og _gid: Er alle sammen koblet på jeres google analytics konto via analytics.js filen. – De bliver sat FØR der er givet samtykke til det – dvs cookie advarslen skal accepteres før – Det kan der ændres i.

Marketing:
GPS – via Youtube – giver et unikt ID på mobile devices for at gøre det muligt tracke baseret på geografisk GPS-lokation. (den kommer via Youtube embeddet).
r/collect – Den kommer via doubleclick.net – Det er en Google cookie, der bruges til annoncering – Jeg ved ikke om I bruger den, men den er der.
Visitor_ino1_live – Youtube sætter den, den bruges til at estimere en brugers bådnbredde – Den kommer automatisk via youtube embed.
YSC – Youtube cookie der giver unikt ID for at føre statstisk over hvilke videoer fra Youtube en bruger har set (kommer automatisk via Youtube).

Dine rettigheder
Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.
Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.
I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du anmode om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Såfremt vores behandling ikke lever op til lovgivningen, er her mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

 

[1] FødevareDanmark er en paraplyorganisation for Danske Slagtermestre, Danmarks Fiskehandlere, Ostehandlerforeningen for Danmark, SMV Fødevarer og Smagen af Danmark. Databehandling for websites mad med mere og Mesterslagter kan henføres under databehandling i Danske Slagtermestre.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK