mad med mere

Kurv (0)

Månedens Kødbox

December 2018

4 stk. bøffer
1 stk. fyldt kalkunbryst
1,2 kg kamsteg
1 kg hamburgerryg
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
4 stk. pork chops (revelsben)
600 g italienske kødboller
700 g stroganoff
8 stk. fadkoteletter
750 g panderet
1 stk. landkylling
1 stk. forloren mørbrad
1 kg julemedister
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Januar 2019

1 stk. skinkemignon a la provence
4 stk. hakkebøffer
4 stk. marinerede kyllingebryster
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket svinekød, maks. 8% fedt
1 stk. trøffelmarineret svinefilet
800 g hamburgerryg
1 stk. oksegrydesteg
600 g skinkekød i strimler
750 g gyrospande
600 g simrekød af okse
600 g fadkoteletter
1 stk. svinemørbrad

DKK 995,00

Hent opskrifter

Februar 2019

1 stk. kalvesteg med bacon
4 stk. møre bøffer
4 stk. kyllingebryster med umami
4 stk. slow cook koteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket svinekød, maks. 8% fedt
8 stk. ølmarinerede svinekæber
500 g skinkekød i strimler
1 stk. landkylling
1 stk. færdigret
8 stk. pølser
1 stk. græsk farsbrød
1 stk. røget skinkesteg
600 g stroganoff

DKK 995,00

Hent opskrifter

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK