Opskrifter

mad med mere

Kurv (0)

Løgsteaks med kartoffel-sellerifrikassé

Løgsteaks med kartoffel-sellerifrikassé

Ingredienser

  • 4 marinerede nakkekoteletter
  • Salt og peber
  • 2 tsk. olie

Kartoffel-sellerifrikassé

  • 600 g kartofler
  • ½ selleri, ca. 400 g
  • 4 spsk. grøn pesto
  • 200 g spinatblade

Skræl kartofler og selleri og skær dem i små tern. Kom
dem i en gryde med 2 dl vand. Læg låg på. Kog til det
lige netop er mørt. Vend spinatblade i til sidst. Smag
frikasséen til med pesto, salt og peber.

Krydr koteletterne med salt og peber. Varm olien på en
pande og brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Skru
ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 minutter
på hver side, til de er netop gennemstegte.