mad med mere

Kurv (0)

Rosastegt kalveculotte med rawfood-salat

Rosastegt kalveculotte med rawfood-salat

Ingredienser

  • 1 stk. kalveculotte
  • 1 bundt grønne asparges
  • ½ blomkål
  • ½ broccoli
  • ½ bundt kørvel
  • 1 stk. rødløg
  • 1 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker

Opskrift til 4 personer

Kalveculotten krydres med salt og peber, og sættes i en 180°C varm ovn i 35-40 minutter – eller anvend stegetermometer til en kernetemperatur på 55°C for en rød steg, 60°C for en rosa steg eller til 65°C for et gennemstegt resultat. Husk at lade stegen hvile i 20 minutter inden den skæres ud.

De grønne asparges knækkes så de sidste 2 cm kasseres. Aspargesene koges i 2 minutter, så der stadigvæk er bid i dem. Blomkål og broccoli brækkes i buketter og blendes i en foodprocessor, hvorefter der smages til med finthakket kørvel samt lidt eddike, salt og peber.

Rødløgene pilles og skæres i både, hvorefter de koges i møre i en lage bestående af eddike, vand og sukker.

Server rawfood-salaten samt de syltede rødløg til kalveculotten.