mad med mere

Kurv (0)

03. Marinerede kyllingebryst med salat

03. Marinerede kyllingebryst med salat

Ingredienser

  • 4 stk. marinerede kyllingebryst

Salat

  • 200 g friske sukkerærter i tynde skrå strimler
  • 1 liter finstrimlet romainesalat
  • ¾ liter hovedsalat i mindre stykker
  • 4 store, blå blommer i tynde både
  • 10 g smør
  • ¼ tsk. groft salt
  • Varm dressing
  • Marinade fra kyllingen
  • 1 dl vand
  • 40 g koldt smør i små stykker

Marinerede kyllingebryst med salat og varm dressing.

Salat
Anret sukkerærter, de 2 slags salat og blommer på 4 store tallerkener.
Lad smørret blive gyldent i en pande. Tag kyllingestykkerne op – gem evt. tilbageværende marinade. Brun kyllingestykkerne ca. ½ minut på hver side ved kraftig varme. Skru ned til svag varme og steg stykkerne ca. 6 minutter på hver side. Tag kødet af panden, drys med salt og lad kyllingestykkerne hvile tildækket i ca. 10 minutter.

Varm dressing
Fjern eventuelle kødstykker fra panden. Hæld marinaden i panden og tilsæt vandet. Kog blandingen i ca. ½ minut. Tag panden af varmen og pisk det kolde smør i, lidt ad gangen. Smag dressingen til.

Ved serveringen
Skær hvert kyllingebryst i to stykker på skrå og anret dem på salaten. Dryp med lidt af dressingen og servér resten i en skål ved siden af.
 

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK