mad med mere

Kurv (0)

07. Roastbeef med blomkålssalat

07. Roastbeef med blomkålssalat

Ingredienser

  • 1 roastbeef
  • 1 blomkål
  • 100 g fetaost
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 fed presset hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 bakke brøndkarse

Roastbeefen brunes på alle sider. Krydr med salt og peber. Roastbeefen steges i ovn ved 180° C til en kernetemperatur på 48° C.

Skær blomkålen i buketter og damp under låg i 3-5 minutter til det er mørt, men stadig har bid. Mos fetaosten med en gaffel og rør med yoghurt og presset hvidløg.

Smag fetacremen til med salt og peber. Dryp fetacremen over blomkålsbuketterne og top med karse.

Servér evt. med en bagt kartoffel.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK