mad med mere

Kurv (0)

01. Hakkebøf med grillede grøntsager

01. Hakkebøf med grillede grøntsager

Ingredienser

  • 4 hakkebøffer med krydderkant
  • 3 spsk. hakkede friske oreganoblade
  • ½ tsk. groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 rødløg i både (ca. 150 g)
  • 5 modne tomater i halve (ca. 500 g)
  • 2 grønne peberfrugter i korte strimler (ca. 150 g)
  • 200 g fetatern
  • 2 spsk. friske oreganoblade
  • ½ tsk. havsalt
  • Friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg nye kartofler

Bland det hakkede kød med oregano, salt og peber og form det til 4 hakkebøffer. Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 minutter ved kraftig varme. Grill bøfferne ca. 6 minutter - vend dem et par gange. Tag bøfferne op og hold dem varme.

Grill løgene i ca. 1 minut - vend dem et par gange. Tag løgene op og grill tomaterne på samme måde i ca. 3 minutter

Anret de grillede tomater og løg i et fad og fordel de rå peberfrugtstrimler, ost og oreganoblade på salaten. Drys med salt og peber og servér den lune græske salat sammen med hakkebøffer og nykogte kartofler.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK