mad med mere

Kurv (0)

02. Gyldne stegte kyllingebryster i svøb

02. Gyldne stegte kyllingebryster i svøb

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 6 skiver lufttørret skinke
  • 3 dl friske basilikumblade
  • 600 g små tomater på stilk
  • ¾ tsk. groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 2 dl vand
  • 2½ dl creme fraiche
  • 1½ tsk. hvedemel
  • ½ tsk. groft salt
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • 300 g tørret pasta, f.eks. grøn båndpasta
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk. groft salt

Pynt

  • Friskkværnet peber

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Del skinkeskiverne på langs. Fordel 6-8 blade basilikum på hver kyllingefilet og hold dem fast med skinken. Hak resten af basilikumbladene groft - ca. 2 dl.

Klip tomaterne i mindre klaser og fordel dem i et ovnfast fad. Drys med salt og peber og bag dem midt i ovnen i 20 minutter ved 180°C.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg kyllingefileterne i ca. 10 minutter - vend dem af og til. Tag kyllingefileterne af panden og hold dem varme. Rør vand, creme fraiche, mel, salt og cayennepeber sammen og kom blandingen i panden. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 3 minutter. Smag til.

Kom imens pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den i ca. 8 minutter. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Hæld pastaen til afdrypning i et dørslag. Vend pasta, sauce og den hakkede basilikum sammen og servér det med tomater og de stegte kyllingefileter.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK