mad med mere

Kurv (0)

03. Koteletter i fad med kokos, karry og koriander

03. Koteletter i fad med kokos, karry og koriander

Ingredienser

  • 4 koteletter
  • Smør og solsikkeolie til stegning
  • Salt og peber
  • 2 røde peberfrugter
  • 3 gulerødder
  • 2 løg
  • 1 dåse kokosmælk (4 dl)
  • 2 spsk. karry
  • 2 spsk. stødt koriander
  • 4 dl jasminris
  • Kokosflager (eller kokosmel)

Tænd ovnen på 180°C. Brun koteletterne i lidt smør og olie på en stor pande. Læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber. Kog jasminris efter anvisningen på pakken.

Skær hver peberfrugt i 8 tykke strimler. Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Skær løg i tynde både. Læg peberfrugter, gulerødder og løg oven på koteletterne. Sæt fadet med koteletter og grøntsager i ovnen, og bag retten i 10 minutter.

Rør kokosmælk sammen med karry og koriander, og hæld det ved koteletterne. Bag retten i ovnen i yderligere 10-15 minutter til koteletterne er gennemstegte.

Rist kokos let på en tør pande. Drys henover de kogte jasminris, og servér som tilbehør til koteletter og grøntsager.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK