mad med mere

Kurv (0)

05. Hakkebøf med rødbede, kapers og grov sennep

05. Hakkebøf med rødbede, kapers og grov sennep

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød
  • Lidt olie
  • 2 spsk. grov sennep
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 6 spsk. kold presset raps olie
  • 400 g rødbeder
  • 1 bakke karse
  • 2 spsk. kapers
  • 2 små skalotteløg
  • Salt og peber

Vask rødbederne grundigt og kog i en gryde med vand og salt. De skal koge ca. 30-50 minutter. Hæld vandet fra og kom koldt vand på. Smut nu skindet af rødbederne og skær rod og top af. Skær dem i passende stykker.

Rør sennep og eddike sammen med lidt salt, pisk så  rapsolie i lidt ad gangen.

Bland rødbederne sammen med skalotteløg skåret i ringe, kapers og karse. Vend det hele sammen med senneps- dressing og smag til med salt og peber.
Det hakkede kød formes til 4 store hakkebøffer og steges i lidt olie ca. 3 minutter på hver side og krydres med salt og friskkværnet peber.

Servér med rødbedesalaten.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK