mad med mere

Kurv (0)

10. Langtidsstegte revelsben

10. Langtidsstegte revelsben

Ingredienser

  • 8 magre revelsben
  • 2 spsk. løgpulver
  • 2 spsk. sød paprika
  • 2 spsk. røget paprika
  • 2 spsk. rørsukker
  • 1 spsk. salt
  • ½ spsk. stærkt chilipulver
  • ½ spsk. peber

Barbecuemarinade

  • Coleslaw
  • Baguette

Rør krydderiblandingen til revelsbenene grundigt sammen. Vend revelsbenene i blandingen. Dæk de krydrede revelsben med husholdningsfilm og læg dem i køleskabet i mindst tre timer eller evt. natten over.

Tag kødet ud af køleskabet en halv time inden, du skal bruge det.

Gør grillen klar – den skal være 140-150°C varm. Sæt en stor drypbakke ned i grillen. Læg revelsbenene på grillristen så de får indirekte varme. Læg låget på grillen og tjek at temperaturen holder sig på 140-150°C. Lad det derefter passe sig selv i 2½ time. Når den tid er gået, tages revelsbenene af grillen og pakkes ind i alufolie. Læg det indpakkede kød tilbage på grillen og sørg for, at temperaturen stadig er 140-150 grader. Lad dem grille videre i fred i 1½-2 timer. Derefter er kødet lige ved at være færdigt. Pak revelsbenene ud og læg revelsbenene tilbage på grillen. Vær lidt forsigtig – kødet er efterhånden ret mørt. Smør med barbecuemarinade eller anden tyk marinade. Læg låget på grillen og hold atter temperaturen på omkring 140 grader. Kødet skal ligge der i 20 minutter, inden du smører stykkerne en gang mere og giver dem yderligere 15-20 minutter.

Servér med en coleslaw og baguette.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK