mad med mere

Kurv (0)

11. Panderet med Ingefær og Butternut squash

11. Panderet med Ingefær og Butternut squash

Ingredienser

  • 750 g panderet
  • 1 løg
  • 200 g Butternut squash
  • 400 g kartofler
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 spsk. olie
  • 10 g frisk ingefær
  • Salt og peber
  • 10 blade basilikum

Tilbehør

  • 2 spsk. sød chilisauce
  • 2 spsk. stærk chilisauce

Hak løget groft. Skær squash og peberfrugt i tern. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.

Varm halvdelen af olien på en pande og steg panderetten til den er netop mør. Krydr med salt og peber. Tag retten af panden. Varm resten af olien og steg løg og kartofler ca. 10 minutter ved middel varme.

Tilsæt squash og steg ca. 5 minutter.

Tilsæt peberfrugt og steg 5 minutter eller til alt er mørt.

Tilsæt finthakket ingefær, grofthakket basilikum til panderetten og varm igennem. Smag til med salt og peber.

Servér med chilisauce.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK