mad med mere

Kurv (0)

13. Pulled pork BBQ

13. Pulled pork BBQ

Ingredienser

  • 1 kg pulled pork

Bønnesalat

  • 500 g grønne bønner
  • 2 rødløg
  • 1 lille glas kapers
  • 1 dl olivenolie
  • 50 g hasselnødder
  • Salt og peber

Kartoffelsalat-vinaigrette

  • 500 g kogte kartofler
  • ½ blomkål
  • 3 dl olivenolie
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 1 bundt purløg
  • Salt og peber

Pulled pork sættes i ovnen ved 140°C i ca. 7 timer. Den kan med fordel også tilberedes på grill, jo længere tid den får, jo bedre. Det skal være fuldstændigt mørt, og man skal kunne trække det fra hinanden.

Bønnesalat
De grønne bønner koges møre og køles af i koldt vand, for at stoppe tilberedningsprocessen. Rødløg snittes fint og hasselnødderne hakkes groft, og vendes i bønnerne. Bønnesalaten vendes sammen med kapers og olivenolien hældes over.

Kartoffelsalat-vinaigrette
De kogte kartofler skæres i mundrette bider og marineres med olie, eddike, salt og peber. Blomkålen plukkes i små buketter og purløget snittes fint. Det hele vendes sammen. Husk og smag på kartoffelsalaten, om den trænger til mere salt eller peber.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK