mad med mere

Kurv (0)

02. Fyldt kalkunbryst med rødkålssalat

02. Fyldt kalkunbryst med rødkålssalat

Ingredienser

  • 1 fyldt kalkunbryst

Rødkålssalat

  • ½ hoved rødkål
  • 3 spsk. akaciehonning
  • 1 spsk. balsamicoeddike
  • 2 appelsiner
  • 2 æbler
  • Salt og peber

Kalkunbrystet steges i en 180°C varm ovn i 40 minutter.

Rødkålssalat
Rødkålen snittes fint, og smages til med en dressing af honning og balsamico. Appelsinerne skrælles og der skæres appelsinbåde ud. Æblerne skæres i små tern og det hele vendes sammen.

Til retten kan der evt. serveres en krydderurtedip og et rustikt landbrød.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK