mad med mere

Kurv (0)

13. Julemedister med grønlangkål

13. Julemedister med grønlangkål

Ingredienser

  • 1 kg julemedister
  • 300 g grønkål
  • 2 dl mel
  • 1 kg kartofler
  • 20 g smør
  • Evt. muskatnød
  • Salt og peber
  • 250 g cherry blomme tomater

Skur kartoflerne og kog dem i 12-14 minutter i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem trække færdige under låg.

Giv grønkålen et opkog i vand med salt. Køl det straks i koldt vand, afdryp det, vrid vandet ud og hak den groft. Afbag smør og mel i gryden, tilsæt mælk ad flere omgange. Kog igennem, smag til med salt og peber og vend grønkålen i. Juster evt. konsistensen. Skyl tomaterne og halver.

Steg medister gylden i lidt olie på en middelvarm pande, til den er gylden og sprød. Ca. 15 minutter.

Servér medister med grønlangkål og friske cherrytomater smag evt. grønlangkålen til med lidt revet muskatnød.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK