mad med mere

Kurv (0)

03. Kyllingebryst med umami og perlebyg

03. Kyllingebryst med umami og perlebyg

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster med umami
  • ½ dl vindruekerneolie
  • Perlebyg
  • 300 g perlebyg
  • 1 liter vand
  • 50 g blå ost
  • 100 g bacon tern
  • 50 g soltørrede tomater
  • 1 bundt springløg
  • Skyr
  • 500 g skyr
  • 1 bundt purløg
  • 1 spsk dijon sennep
  • Salt og peber

Kog perlebygen ca. 18-20 minutter. Smuldr den blå ost, steg bacon sprød, snit springløg i tynde skiver og skær de soltørrede tomater i strimler. Det hele blandes med den kogte perlebyg.

Steg kyllingebrysterne gyldne ca. 5 minutter på hver side.

Skyren smages til med dijonsennep, salt og peber. Fint snittet purløg vendes i.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK