mad med mere

Kurv (0)

04. Slow cook koteletter

04. Slow cook koteletter

Ingredienser

  • 4 slow cook koteletter
  • 1 dåse flåede tomater
  • ¼ liter piskefløde
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • Friske krydderurter som persille, kørvel, purløg
  • Salt og peber

Koteletterne brunes på en varm pande, og krydres med salt og peber, hvorefter de lægges i et ildfast fad.

Løg og hvidløg hakkes og sauteres. Fløde og flåede tomater tilsættes, og det hele simre i 5 minutter og hældes derefter over koteletterne i det ildfaste fad. Finthakket rosmarin drysses over.

Det ildfaste fad med koteletterne sættes i ovnen ved 160°C i 1 time og 25 minutter. De friske krydderurter hakkes groft og drysses over retten, når den serveres.

Retten kan serveres med kogte ris og en klat cremefraiche til.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK