mad med mere

Kurv (0)

07. Svinekæber i mørk øl

07. Svinekæber i mørk øl

Ingredienser

  • 8 stk. svinekæber
  • 3 gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 6 timiankviste
  • 4 dl mørk øl
  • 2 dl æblemost
  • 3 spsk. æbleeddike
  • Salt og peber
  • 5 dl oksebouillon

Brun kæberne i rapsolie i en stegegryde til de har god farve på alle sider. Skræl gulerod, løg og hvidløg, og skær alt i grove stykker, smid dem ned i gryden og brun dem. Tilsæt til sidst timiankviste, øl, æblemost og eddike, salt og peber. Lad væsken koge ind i 20 minutter, tilsæt så bouillon, og kog forsigtigt op

Skum af for urenheder, når det koger, læg låg på og sæt herefter kæberne i ovnen ved 150°C, og braisér dem i 1½-2 timer.

Kan serveres med en grov kartoffelmos og en rustik vintersalat til.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK