mad med mere

Kurv (0)

09. Coq au riesling

09. Coq au riesling

Ingredienser

  • 1 landkylling, parteret
  • 25 g smør
  • 100 g pancetta/bacon, i tern
  • 1 løg, finhakket
  • 3 spsk. mel
  • 1 flaske riesling
  • 2 laurbærblade
  • 300 g perleløg, glas
  • 400 g champignoner, i kvarte
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. sukker
  • 1 dl creme fraiche 38 %
  • 1 citron
  • 1 bundt persille, hakket

Brun kyllingestykkerne i smør i en stor gryde, og tag stykkerne fra. Svit løg og pancetta i gryden, og læg kyllingen tilbage i gryden. Drys melet udover og tilsæt hvidvinen. Kog op og skum urenhederne væk. Tilsæt laurbærblade og lad det simre under låg i en lille time.

Steg champignonerne på en pande i smør og sæt til side.

Steg perleløg i smør og tilsæt hvidvinseddike og sukker, når de er let brunede. Lad eddiken koge ind og tag perleløgene fra.

Når kyllingen mangler 10 minutter, tilsættes champignoner og perleløg i retten.

Når kyllingen er færdig, røres creme fraiche i, og smages til med citronsaft, salt og peber.

Serveres med godt brød og kartoffelmos

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK