mad med mere

Kurv (0)

14. Wok ret med skinkestrimler og mangochutney

14. Wok ret med skinkestrimler og mangochutney

Ingredienser

  • 600 g wokstrimler
  • 6 tsk. olie
  • 250 g champignon, i skiver
  • 200 g bladselleri, i tynde skrå skiver
  • 200 g rødløg, i tynde skiver på langs
  • 300 g fintsnittet spidskål eller kinakål

Mangochutney

  • 2 fed hakket hvidløg
  • 4 tsk. hakket frisk ingefær
  • 4 spsk. soyasauce
  • 4 spsk. mangochutney
  • 1 dl vand
  • lidt frisk chili eller chilipasta

Bland en sauce af hvidløg, ingefær, soyasauce, mangochutney, vand og chili og lad den trække, mens retten tilberedes.
Steg kødet i 3 tsk. olie ved høj varme i en wok, til det har taget lidt farve. Tag kødet op.

Kom det sidste olie i wokken, steg grøntsagerne til de er møre og faldet lidt sammen.
Bland kødet i og hæld saucen over. Varm retten igennem.

Servér med løse ris, kogt efter anvisning på pakken.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK