mad med mere

Kurv (0)

01. Skinkemignon a la Provence

01. Skinkemignon a la Provence

Ingredienser

  • 2 skinkelårtunger
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 kviste frisk rosmarin
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Salsa
  • 100 g syltede peberfrugter
  • 100 g gode oliven
  • 200 g forskellig farvede tomater
  • 1 fennikel
  • ½ dl god olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • Salt og peber

Skinkelårtungerne krydres med salt og peber. De steges gyldne på en varm pande i olivenolie med rosmarin og de hele fed hvidløg. De sættes i en 180°C varm ovn og steger i 20 minutter. Herefter hviler de 10 minutter på spækbrættet.

Peberfrugter, oliven, tomater og fennikel skæres i små mundrette stykker. Smag til med olivenolie, hvidvinseddike samt salt og peber.

Kan serveres med en rustik kartoffelmos og et groft landbrød.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK