mad med mere

Kurv (0)

03. Marineret kyllingebryst med krydret speltsalat

03. Marineret kyllingebryst med krydret speltsalat

Ingredienser

  • 4 marinerede kyllingebryster
  • Salt og peber
  • 1 tsk. olie
  • Speltsalat
  • 2 dl parboiled spelt
  • 4 dl bouillon
  • 500 g broccoli
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 løg – gerne rødløg
  • 1 dl rosiner
  • 100 g tørrede abrikoser
  • 35 g soltørrede tomater
  • Frisk eller tørret mynte

Tilbered spelt i bouillon efter anvisning på emballagen.
Del broccolien i helt små buketter og læg dem i en skål.Hæld rigeligt kogende vand over. Læg stanniol eller låg på, og lad det stå 5 minutter. Hæld vandet fra og lad broccolien dryppe af i en si.

Rør spelten løs med en gaffel. Tilsæt knust hvidløg, olie, citronsaft, fintsnittet løg, rosiner, fintstrimlede abrikoser og tomater. Smag til med salt, peber og hakket mynte.
Vend broccolibuketter i salaten.

Varm olien på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6 minutter på hver side til kødet er gennemstegt. Vend jævnligt.

Skær evt. brystet i tykke skiver ved servering og drys med groft peber.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK