mad med mere

Kurv (0)

04. Italienske skinkeschnitzler

04. Italienske skinkeschnitzler

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzler
  • 2 spsk. olie
  • Salt og peber
  • 1 løg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 250 g champignon, gerne små
  • 1 dl hvidvin
  • 1 spsk. mel
  • 2 dl fyldte grønne oliven,
  • f.eks. med mandler
  • Persille
  • 300 g pasta

Krydr skinkeschnitzlerne med salt og peber. Varm 1 spsk. olie på en pande og brun skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1½-2 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Læg kødet på et varmt fad.

Skær løget i tynde både. Champignoner skæres i kvarte
eller i skiver. Svits løg 2-3 minutter på panden i 1 spsk. olie. Tilsæt champignon, og steg cirka 4 minutter under omrøring. Tilsæt flåede tomater og hvidvin. Lad det koge 5 minutter og jævn med mel udrørt i vand. Lad saucen koge nogle minutter. Kom skinkeschnitzlerne og oliven i saucen og lad det varme igennem. Smag til med salt og peber.

Servér retten med grofthakket persille og kogt pasta.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK