mad med mere

Kurv (0)

06. Boller i karry med kokosmælk

06. Boller i karry med kokosmælk

Ingredienser

  • Kødbollerne
  • 600 g hakket skinkekød
  • 2 små løg
  • 2 gulerødder
  • 1,5 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 3 æg
  • 4,5 spsk. mel
  • 1,5 dl mælk
  • Salat
  • 3 æbler
  • 1 lille spidskål
  • 1,5 spsk. æbleeddike
  • 60 g saltede peanuts
  • Karrysovs
  • 2 små løg
  • 3 spsk. olie
  • 2-3 spsk. karry
  • 9 dl kokosmælk
  • Lidt sukker

Riv løg og gulerødder fint på et rivejern. Rør det i kødet sammen med salt og peber. Rør derefter kødet med et æg ad gangen, tilsæt derefter mel og mælk og smag til med salt og peber.

Tag farsen med en spiseske, form den til boller og kom dem i en gryde med kogende vand med salt. Lad dem småsimre i 10 minutter på svag varme, sluk for blusset og hold dem varme i kogevandet.

Hak løgene og steg dem i olie indtil de er blanke. Tilsæt karry og brun det godt af. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter, smag til med salt og lidt sukker. Tilsæt kødbollerne og lad dem simre i sovsen i 5 minutter.

Skær æblerne i tynde både og kålen i tynde strimler på langs og vend det sammen med eddike, salt og peber. Drys grofthakkede peanuts henover inden servering.

Servér med kogte ris.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK