mad med mere

Kurv (0)

07. Trøffelmarineret svinefilet

07. Trøffelmarineret svinefilet

Ingredienser

  • 800 g svinefilet
  • Knuste kartofler
  • 1 kg kartofler

Steg svinefileten i ovn v/170°C i ca. 40 minutter til en centrumtemperatur på 70°C.

Knuste kartofler
Kog dem i letsaltet vand i 10 min og læg dem på en bradepande. Giv hver enkel kartoffel et tryk så de bliver knuste, men ikke falder helt fra hinanden.
Hæld olie på og krydder med salt, peber og timian.
Bages i ovnen v/180°C i ca. 30 min til de er sprøde og gyldne.

Tilbehør
Lav en lækker salat af årstidens bedste råvarer, prøv evt. en lækker grønkålssalat.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK