mad med mere

Kurv (0)

09. Oksegrydesteg Ølbraiseret

09. Oksegrydesteg Ølbraiseret

Ingredienser

  • 800 g oksegrydesteg
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g tomatkoncentrat
  • 1 50 cl mørk øl
  • 3 dl vand
  • 300 g gulerødder i skiver
  • 5 stk. timiankviste
  • 1 spsk. balsamico
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. Salt
  • Mos
  • 800 g kartofler
  • 600 g rodfrugter (pastinak, knoldselleri etc.)
  • 3 dl mælk
  • 50 g smør
  • Pynt
  • Hakket persille og revet citronskal

Brun kødet i en tykbundet gryde i smør eller olie.

Tilsæt det hakkede, løg, hvidløg og tomatkoncentrat og lad stege i 3-4 min til løgene er gyldne.

Tilsæt øl, vand, timian, gulerødder, balsamico, salt, sukker og lad simre under låg i 2 timer.

Mos
Kartofler og rodfrugter koges møre og moses med smør og mælk, smag til med salt.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK