mad med mere

Kurv (0)

11. Gyrospande med kokosris

11. Gyrospande med kokosris

Ingredienser

  • 1 gyrospande
  • 4 dl ris
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 dl vand
  • 1 stang citrongræs
  • 1 cm ingefær
  • 1 tsk. salt
  • ½ dl jordnødder eller cashews
  • Tilbehør
  • Mangochutney

Gyrospande laves efter slagterens anvisning

Kokosris
Ingefær og citrongræs skrælles og hakkes fint.

Svit risene i en gryde med lidt smør i 3-4 minutter, tilsæt vand, kokosmælk, ingefær og citrongræs og kog under låg i 10 minutter.

Ta’ risene af og lad dem trække i yderligere 10 minutter og tilsæt nødder.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK