mad med mere

Kurv (0)

12. Simrekød af okse Ungarsk gullasch

12. Simrekød af okse Ungarsk gullasch

Ingredienser

  • 600 g simrekød
  • 2 spsk. olie
  • 1 stort løg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 4 gulerødder i grove skiver
  • 3 spsk. paprika
  • ¼ tsk. chili
  • 4 spsk. tomatpure
  • 1 l oksebouillon
  • 2 laurbærblade
  • 2,5 dl fløde
  • Salt og peber
  • Tilbehør
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g haricots verts

Svits kød på alle sider, tilsæt løg og hvidløg og svits i 1 minut. Tilsæt paprika, chili og tomatpuré og svits i 30 sekunder.

Tilsæt bouillon, gulerødder og laurbærblade og lad det simre under låg i 1 time.

Ta’ låget af og lad simre i 30 minutter, tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Serveres med kartoffelmos eller ris.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK