mad med mere

Kurv (0)

13. Fadkoteletter med champignon og bacon

13. Fadkoteletter med champignon og bacon

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 600 g fadkoteletter
  • 1 stort løg finthakket
  • 1 fed hvidløg finhakket
  • 200 g bacon i tern
  • 250 g champignoner i kvarte
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 0,5 liter fløde
  • 2 dl grøntsags bouillon
  • 1 spsk. sød paprika
  • 2 tsk. salt
  • Frisk kværnet peber

Tænd ovnen på 200°C

Svits koteletterne på begge sider og læg dem i et ildfast fad.
Svits løg gylden, bacon sprødt og til sidst champignonerne og læg dem over koteletterne.
Svits paprika på panden og tilsæt fløde, tomat og bouillon og kog det op.
Hæld saucen over koteletterne og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
Serveres med ris og en god salat.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK