mad med mere

Kurv (0)

14. Svinemørbrad med æbler og saltmandler

14. Svinemørbrad med æbler og saltmandler

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • Salt og peber
  • 2 æbler, fx. Jonagold
  • Kødsnor
  • Olie og smør
  • 1½ dl piskefløde
  • Evt. kulør
  • 1 kg kartofler
  • 400 g haricots verts
  • 1 dl røgede eller saltede mandler

Skær mørbraden godt halvt igennem på langs. Spred ud og læg en plastikpose over og bank dem let flade med hånden eller en kødhammer. Krydr med salt og peber.

Skræl æblerne og skær i stave. Fordel æblet på mørbraden og rul den sammen. Bind mørbraden sammen med kødsnor.

Kom olie og smør i en stegegryde. Brun kødet på alle sider. Tilsæt 2 dl vand og fløden og lad kødet simre under låg ved svag varme i 20 minutter.

Kog kartoflerne møre.

Kom bønner i en gryde med vand og salt og lad dem koge møre i 2 minutter.

Tag kødet op og fjern snoren. Skær kødet i mindre stykker og server med sauce, kartofler, bønner og et drys mandler.
 

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK