mad med mere

Kurv (0)

01. Kæmpesteak med couscous

01. Kæmpesteak med couscous

Ingredienser

  • 600 g kæmpesteak

Couscous

  • 2 dl fuldkornscouscous
  • 2 dl kogende vand
  • Citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 snackpeber
  • 1 agurk
  • 1 bakke cherry- eller dadeltomater
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt dild
  • 1 lille bundt persille
  • 1 bundt mynte
  • 35 g ristede pinjekerner

Kom couscous-grynene i en skål og hæld kogende vand over. Lad couscousen trække til de har opsuget al væde. Rør løst med en gaffel. Krydr med citronsaft, olivenolie, knust hvidløg samt salt og peber. Snackpeber finthakkes og forårsløg samt tomater snittes i mindre stykker. Agurken flækkes, kernerne skrabes ud og den skæres i tern. Krydderurterne snittes fint. Bland grøntsager i salaten sammen med krydderurterne og smag til med salt, citronsaft og peber. Drys med de ristede pinjekerner

Grill steaken på pande eller grill ca. 6-7 minutter på hver side, og lad den hvile tildækket inden udskæring.

Servér skiver af kæmpesteaken med couscoussalaten.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK