mad med mere

Kurv (0)

02. Indisk Tandoorimørbrad

02. Indisk Tandoorimørbrad

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk. salt
  • 2 spsk. Tandoori-krydderi

Salat

  • ½ agurk
  • ½ radicchiosalat

Dressing

  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1/6 tsk stødt spidskommen
  • ½-1 frisk chili

Tilbehør

  • Brød
  • Ovnstegte kartofler

Rør yoghurt sammen med knust hvidløg, citronsaft, salt og Tandoori-krydderi. Læg mørbraden i marinaden og sæt den i køleskabet mindst ½ time.

Tænd ovnen på 250°C. Læg mørbraden på en bageplade med bagepapir. Steg den i ovnen ca. 30 minutter.

Salat og dressing
Skær agurken igennem på langs, fjern kernerne og skær den i skrå skiver. Skær salaten i strimler. Rør dressingen sammen af yoghurt, spidskommen og hakket chili. Smag den til med salt og dryp den over salaten.

Skær mørbraden i skiver og fordel den på salaten.

Servér med brød eller ovenstegte kartofler.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK