mad med mere

Kurv (0)

03. Grillflæsk med persillecreme og jordbærsalat

03. Grillflæsk med persillecreme og jordbærsalat

Ingredienser

  • 1 kg stegeflæsk i skiver

Persillecreme

  • 1 bundt persille
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 2 dl cremefraiche 38 %
  • 1 citron

Jordbærsalat

  • ½ kg jordbær
  • 2 agurker
  • 1½ bundt radiser
  • 2 spsk. hvid balsamico

Grill flæsket sprødt eller steg det i ovnen i bradepande.

Persillecreme
Hak persillen fint, og rør det sammen med cremefraiche og citronsaft.

Jordbærsalat
Flæk agurkerne og udkern dem med en ske. Skær dem i ca. 1x2 cm. Skær toppen og bunden af radiserne og flæk dem. Tag blomsten af jordbærerne og halver dem.

Vend forsigtig det hele sammen med balsamico.

Servér med kogte eller grillede kartofler vendt i lidt olie.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK