mad med mere

Kurv (0)

04. BBQ spareribs med tomatsalat

04. BBQ spareribs med tomatsalat

Ingredienser

  • 4 BBQ spareribs (revelsben)

Tomatsalat

  • 500 g forskellige tomater
  • 1 rødløg
  • 100 g feta
  • 100 g oliven
  • ½ bundt basilikum
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og peber

Nordisk coleslaw

  • 1 spidskål
  • 3 æbler
  • 4 gulerødder
  • 3 dl creme fraiche 18%
  • 2 dl mayonnaise
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 dl æbleeddike

Tilbehør

  • Groft landbrød

Læg spareribsene på en varm grill, de skal have 15 minutter på hver side.

Tomatsalat
Skyl og skær tomater ud, læg dem på et flot fad, og smulder feta ud over. Der krydres med olivenolie, salt og peber. Oliven og basilikumblade drysses over.

Nordisk coleslaw
Lav en dressing af creme fraiche og mayonnaise, det røres op med sennep og æbleeddiken, og smages til med salt og peber. Spidskålen snittes fint, gulerødderne skrælles og rives på den grove side af rivejernet, æblerne rives med skræl på, og røres sammen med dressingen.

Serveres med groft landbrød og evt. din egen hjemmelavet BBQ dip.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK