mad med mere

Kurv (0)

05. Krydret oksekød på spyd

05. Krydret oksekød på spyd

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. korianderfrø
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 spsk. rasp
  • 2 spsk. klippet purløg
  • Salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • Grønne asparges
  • Nye kartofler

Løg og hvidløg rives fint og korianderfrø mortes. Ælt alle ingredienserne godt sammen i hånden. Farsen skal være lind. Er den for våd tilsættes mere rasp. Form 8-10 aflange pølser og sæt hver pølse på et spyd. Spyddene grilles i ca. 15 minutter. Husk at vende løbende så de får en ensartet farve.

Servér med grillede grønne asparges og nye kartofler. 

HUSK - Træspyd skal ligge i blød før brug.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK