mad med mere

Kurv (0)

07. Kalkunschnitzler med nøddeknas

07. Kalkunschnitzler med nøddeknas

Ingredienser

  • 4 marinerede kalkunschnitzler
  • 50 g mandler eller nødder
  • 1 usprøjtet citron
  • ½ tsk. farin
  • 1 spsk. mel
  • 1 æggehvide
  • 1-2 spsk. olie
  • Salt og peber

Hak mandlerne og bland dem med lidt fintrevet citronskal, farin, mel, sammenpisket æggehvide, salt og peber.

Vend kødet i blandingen og steg dem på en pande med olie 2-3 minutter på hver side.

Skær skrællen og den hvide hinde af citronen og skær den i tynde skiver. Anret kødet med citronskiver og servér f.eks. med salat og nye kartofler.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK