mad med mere

Kurv (0)

09. Peberflankesteak

09. Peberflankesteak

Ingredienser

  • 1 peberflankesteak

Kartoffelsalat

  • 700 g kogte kartofler
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 løg hakket
  • 1 agurk i små tern
  • Salt og peber

Blandet salat

  • Blandet salat
  • 500 g blandet salat
  • 3 tomater
  • 1 håndfuld friske spinat blade
  • Forskellige krydderurter såsom basilikum, kørvel og dild
  • 1 bakke friske blåbær

Flankesteaken skal grilles 10 minutter på hver side på en varm grill, krydres godt med salt og peber. Det er vigtigt, at den hviler i ca. 15 minutter, så bliver al saften inde i stegen, og så får man et mørt og saftigt stykke kød.

Kartoffelsalat
De kogte kartofler skæres i mundrette stykker, og blandes sammen med creme fraichen og mayonnaisen.
Det hakkede løg og agurkternene tilsættes og der smages til med sennep, salt og peber.

Blandet salat
De forskellige salatblade skylles grundigt og slynges tørre i en salatslynge. Tomaterne skæres i skiver og krydderurterne plukkes og vendes i salaten. Blåbærrene kommes i.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan bruges i salatskålen, men grøntsager, salat og bær, smager altid bedst hvis de er i sæson.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK