mad med mere

Kurv (0)

11. Citronkylling

11. Citronkylling

Ingredienser

  • 4 kyllingebrystfileter
  • 2 tsk. olivenolie
  • Saften af ½ citron
  • Salt og friskkværnet peber

Kartofler

  • 800 g nye kartofler
  • 3 spsk. olivenolie
  • ½ bundt dild

Salat

  • 1 stor agurk
  • 2 mellemstore avocadoer
  • ½ bundt dild
  • ½ bundt mynte
  • Saften af ½ citron
  • 1 spsk. olivenolie

Skyl og skrub kartoflerne. Kog dem møre i letsaltet vand.

Steg kyllingebrystfileterne i olie på en pande i ca. 7 minutter på hver side. Pres citronsaft over. Krydr med salt og peber. De kan også tilberedes på grill.

Skyl agurken og halvér den på langs. Skrab kernerne ud med en teske og skær agurken i skiver. Skær avocadoerne over og fjern stenen i midten. Skær avocadokødet i tern. Hak dild og mynte fint og bland det med agurk og avocado. Vend citronsaft og olivenolie i salaten.

Vend de kogte kartofler i olivenolie og hakket dild.

Servér kyllingebrystfileterne med dildkartofler og avocadosalat.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK