mad med mere

Kurv (0)

12. Hawaiikoteletter med bøftomater

12. Hawaiikoteletter med bøftomater

Ingredienser

  • 4 Hawaiikoteletter
  • 4 bøftomater
  • 50 g revet ost
  • 1 fed hvidløg
  • 800 g nyopgravede kartofler
  • ½ bundt persille
  • 2 forårsløg
  • 100 g smør
  • Salt og peber

Halver bøftomaterne og krydder med salt, peber og frisk presset hvidløg. Drys lidt ost på og bag eller gril dem ca. 15 minutter.

Kog kartoflerne og hæld vandet fra. Hak persille samt forårsløg og vend det hele rundt med smørret. Klar til servering.

Grill eller steg koteletterne ca. 4 minutter på hver side.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK