Ingredienser
Agurkeraita
Tilbehør
Hak løg og hvidløg groft. Svits dem i olien ved middellav temperatur under omrøring i ca. 5 minutter. Halver kartoflerne og bland dem med løgene. Tilsæt garam marsala og karry og svits et øjeblik. Tilsæt vand. Lad kartoflerne simre under låg i ca. 20 minutter til de er møre. Prik i dem med en spids kniv for at mærke. Skyl spinaten grundigt og bland den med kartoflerne. Skru op for varmen og vend spinaten rundt i kartoflerne til den falder sammen. Smag til med salt.
Agurkeraita
Rør yoghurt med spidskommen og grofthakket mynte.
Flæk agurkerne og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurkerne i ½ cm tykke skiver og vend dem i yoghurten. Smag til med salt.
Servér curryen og agurkeraita med lune naanbrød og mangochutney.
Stegen grilles i lukket grill ved indirekte varme eller i en ovn ved 180°C i 50-60 minutter.