mad med mere

Kurv (0)

14. Italiensk steg og kartoffel-spinatcurry

14. Italiensk steg og kartoffel-spinatcurry

Ingredienser

  • 1 italiensk steg
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. rapsolie
  • 1 kg små skurede kartofler
  • 2 dl vand
  • 2 spsk. garam marsala
  • 1 spsk. karry
  • 500 g spinat
  • Salt

Agurkeraita

  • 3 dl græsk yoghurt
  • 1 stor håndfuld mynteblade
  • 2 agurker
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Salt

Tilbehør

  • Lune naanbrød
  • Mangochutney

Hak løg og hvidløg groft. Svits dem i olien ved middellav temperatur under omrøring i ca. 5 minutter. Halver kartoflerne og bland dem med løgene. Tilsæt garam marsala og karry og svits et øjeblik. Tilsæt vand. Lad kartoflerne simre under låg i ca. 20 minutter til de er møre. Prik i dem med en spids kniv for at mærke. Skyl spinaten grundigt og bland den med kartoflerne. Skru op for varmen og vend spinaten rundt i kartoflerne til den falder sammen. Smag til med salt.

Agurkeraita
Rør yoghurt med spidskommen og grofthakket mynte.
Flæk agurkerne og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurkerne i ½ cm tykke skiver og vend dem i yoghurten. Smag til med salt.

Servér curryen og agurkeraita med lune naanbrød og mangochutney.

Stegen grilles i lukket grill ved indirekte varme eller i en ovn ved 180°C i 50-60 minutter.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK