mad med mere

Kurv (0)

02. Rødvinsbøf med grillede asparges

02. Rødvinsbøf med grillede asparges

Ingredienser

  • 4 rødvinsbøffer
  • ½ kg grønne asparges
  • 2 spsk. olie

Citronsmør

  • 50 g smør
  • ½ citron
  • Salt og hvid peber

Couscoussalat

  • 300 g couscous (forkogt) eller 300 g ris
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ citron
  • 3 stængler blegselleri
  • ½ agurk
  • 1 avocado
  • ½ kg tomater
  • 1 bundt purløg
  • Salt og peber

Kom de forkogte couscous gryn i en gryde og hæld kogende vand over som anvist på pakningen – eller kog ris i stedet. Hæld olivenolie og saften af den halve citron over. Skær blegselleri, agurk, avocado og tomat i små stykker. Klip purløget fint. Bland det hele i den afkølede couscous og smag til med salt og peber.

Citronsmør
Rør 50 g blødt smør med reven citronskal og citronsaften og smag til med hvid peber.

Couscoussalat
Enderne på aspargesene kan være seje og brækkes eller skæres derfor af. Aspargesene pensles med olie og steges ca. 4 minutter. Læg dem på en tallerken, drys med salt og læg en klat citronsmør over dem.

Steg bøfferne på panden eller grillen og server med tilbehøret.

Tommelfingerregel
Når der pibler lidt rød kødsaft op, er bøffen medium. Når kødsaften er klar, er bøffen gennemstegt. Krydr bøfferne med salt og peber og servér.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK