mad med mere

Kurv (0)

03. Kyllingebryst teriyaki med grillede grønt

03. Kyllingebryst teriyaki med grillede grønt

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster teriyaki

Grillede sommergrøntsager

  • 1 grøn squash
  • 2 rødløg
  • 4 store røde tomater
  • 1 bundt springløg
  • 4 majskolber
  • 1 dl olivenolie

Basilikumpesto

  • 1 bundt basilikum
  • 25 g pinjekerner
  • 100 g parmesanost
  • 3 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber

Start op i grillen, der går 20-30 minutter inden grillen er varm, så imellemtiden kan du gøre grøntsagerne klar og lave pestoen.

Kyllingebrysterne lægges på den varme grill og steger ved direkte varme i 6 minutter på hver side. Bliv ved grillen og hold øje med, om de skal vendes ad nogle omgange.

Grillede sommergrøntsager
Den grønne squash skæres i 2 cm tykke skiver, rødløget pilles og deles i kvarte, tomaterne deles på midten, og på springløgne skæres bunden af. Majskolberne kan med fordel grilles med skrællen på.

Squash, rødløg, tomater og springløg vendes med lidt god olivenolie og lægges på den varme grill. De vendes med en tang/pincet, når der er flotte grillstriber.

Basilikumpesto
Alle ingredienser blendes i en blender. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt mere olie alt efter, hvilken konsistens man ønsker.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK