mad med mere

Kurv (0)

04. Skinkeschnitzler med feta og spidskål

04. Skinkeschnitzler med feta og spidskål

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzler
  • 1 kg nye kartofler
  • Salt og friskkværnet peber
  • 3 spsk. olivenolie

Spidskål

  • 1 spidskål
  • 250 g cherrytomater
  • 2 tsk. smør til stegning
  • Salt og friskkværnet peber

Feta

  • 100 g fetaost
  • 2 bundter dild
  • 2 spsk. citronsaft
  • Friskkværnet peber

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med et stykke køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider i olivenolie på en pande. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden, og hold schnitzlerne varme.

Spidskål
Snit spidskålen fint, og halvér cherrytomaterne. Smelt smørret og sautér spidskålen på panden i 2 minutter. Smag til med salt og peber og vend til sidst de halverede tomater i.

Feta
Mos fetaosten med en gaffel, og tilsæt finthakket dild, citronsaft og lidt friskkværnet peber. Halvdelen af fetablandingen lægges på skinkeschnitzlerne. Den anden halvdel vendes i den sauterede spidskål.

Servér schnitzlerne med spidskål og de kogte kartofler.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK