mad med mere

Kurv (0)

09. Skinkestrimler med squash og chili

09. Skinkestrimler med squash og chili

Ingredienser

  • 600 g skinkekød i strimler
  • Salt og peber
  • 1 spsk. olie
  • 2 røde chili
  • 1 squash, ca. 200 g
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. rosiner
  • 4 spsk. mandelsplitter
  • 2 spsk. parmesanost
  • ½ bundt basilikum eller 1 tsk tørret
  • Evt. lidt saucejævner

Tilbehør

  • 4 dl ris
  • ½ tsk. gurkemeje

Flæk chilien, fjern kernerne og snit den tyndt på tværs. Opvarm olien i en gryde. Brun kødet ca. 2 minutter. Tilsæt chili og 1½ dl vand. Skru ned til svag varme og kog under låg i 10 minutter. Krydr med salt og peber.

Flæk squashen på langs og skær den i ½ cm tykke skiver. Knus hvidløget og kom det i gryden sammen med rosiner og squash. Kog 5 minutter under låg. Tilsæt mandelsplitter, parmesanost og hele basilikumblade. Varm retten igennem og smag til med salt og peber. Jævn evt. med saucejævner, hvis saucen er for tynd.

Serveres med løse kogte ris, der er kogt med gurkemeje.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK