mad med mere

Kurv (0)

10. Roastbeef med varm kartoffelsalat

10. Roastbeef med varm kartoffelsalat

Ingredienser

  • 1 roastbeef
  • Smør
  • Olie
  • Salt og peber

Kartoffelsalat

  • 1 kg nye kartofler
  • 1 bundt kørvel
  • 1 bundt basilikum
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 citron
  • 200 g rygeost
  • Salt og friskkværnet peber

Brun kødet i varmt smør og olie i en tykbundet gryde. Krydr med salt og peber og hæld lidt vand ved kødet i gryden. Steg roastbeefen under låg og vend den undervejs. Steg til kødets kernetemperatur er 52°C, så er roastbeefen rosa indvendig. Det tager ca. 40 minutter. Lad den trække 20 minutter inden udskæring.

Roastbeefen kan også steges dagen før og serveres kold.

Kartoffelsalat
Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Hak krydderurterne og riv citronskallen fint. Læg de varme kartofler i et fad og top med rygeost, krydderurter og citronskal. Krydr med salt og peber.

Servér skiver af roastbeef sammen med den varme kartoffelsalat.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK